Onze Diensten

Dé Specialist op het gebied van Linux & Opensource oplossingen

Onze Diensten

Linux Engineering

Ons team van Linux en Redhat specialisten kan u volledig ontzorgen op het gebied van Opensource en Cloud vraagstukken. Onze specialisten kunnen uw infrastructuur omgeving van architectuur tot beheer ontwerpen en inrichten.

Hierbij worden veelal de laatste Opensource technologieën gebruikt zodat u zich kan verzekeren van een schaalbare, veilige en betaalbare infrastructuuromgeving.

Redhat Consultancy

Vanuit ons consultancy team leveren wij Redhat Consultants om uw infrastructuur te ontwerpen en bouwen naar de nieuwste technologieën.

De expertise van onze Opensource consultants is breed en maakt hen in staat een complete Cloudomgeving te ontwerpen en te bouwen, volledig future proof! Automation deployment en CI/CD straten bouwen is ons hier bekend.

Naast de architecten en consultants beschikken wij ook over Technische projectmanagers en Scrum masters die de projectplanning voor u kunnen vormgeven.

Training

Qstars IT heeft als kennishuis op het gebied van linux, Redhat en opensource, maandelijks trainingen en technische meetups.

Wilt u uw personeel trainen op het gebied van Linux, Redhat, Openstack, Openshift en of andere opensourceproducten, neem direct contact op en wij maken een offerte op maat voor u.

Bij de Qstars Academy vind u meer informatie over de open trainingen.

Onze Oplossingen

Automation/ Orchestration
Openstack en Openshift Implementaties
Bouwen Van CI/CD Straten
Linux Engineering

Wij werken voor

Contact

  • Symfonielaan 26, 3438 EV, Nieuwegein
  • Aanvragen@qstars.nl
  • +31 30 6020694